Живеем в женско царство | Tag

princess-tiara-coloring-pages-download-page-160695

 

princess-tiara-coloring-pages-download-page-160695
Sourse: www.clipartbro.com

От скоро Shedd има нова ТВ реклама за жени, купони, пазаруване, власт и обувки на токчета. Рекламата е с #ЖенскоЦарство, а популярната блогърка Петя от PetPandaBlog, вдъхновена от нея, е измислила таг с много въпроси, които провокираха интереса ми.

Като „зелен“ блогър не съм очаквала някой да ме тагне, но пък много ми се прииска да се включа. Мисля, че това е възможност да ме опознаете малко по-добре, затова си казах „Какво пък толкова?!“ и хоп: попълних въпросника.

Какво означава една жена да живее в женско царство?

Живот в женско царство означава живот в адски мъки. 😀 Жените сме готини – свежи, красиви, креативни, забавни, експресивни, но е необходим баланс, за да бъдем уравновесени. Нуждаем се от някого, когото да впечатляваме, на когото да се опрем, с когото да споделим скъпите си моменти. Аз разбирам този баланс с появата на мъжкия пол и пръвръщането на женското царство в „двуполово“.

Ако бяхте кралица, как щеше да се казва кралството ви?       

Вселена 🙂

Кога се чувствате най-красива?

Когато съм обичана.

Какви дрехи ви карат да сте готова да покорите света?

Удобни, памучни и розови!!!

Кой е ритуалът ви, с който се изпълвате с енергия?

Йога практика и медитация 1-2 пъти в седмицата.

От къде намирате вдъхновение?

От природата – зеленина, слънчеви лъчи, ромолене на река.

Какво ви кара да се чувствате силна и непобедима?

Проблемите. Не съм от хората, които се предават и изпадат в отчаяние. Затова, когато имам проблем, заемам различна поза – силна и непобедима, за да мога да се справя.

Кое е най-важното качество за една жена?

Увереност.

Ако светът беше женско царство, кои са трите закона, които щяхте да прокарате?

  1. Закон за образованието и науката.

В основата на всичко е доброто образование за всеки човек, с което да разшири кръгозора си, да се научи да проучваш, да анализира, да предприема, да изчислява, да се ориентира, да избира. Нямам предвид, че жените сме необразовани, а че не трябва да спираме да се развиваме и усъвършенстваме.

  1. Закон за движение по пътищата.

Каквото и да си говорим, жените сме набедени, че не умеем да шофираме, паркираме, завиваме, потегляме и т.н. Е, отчасти си е точно така. 😀 Но статистиката сочи, че жените предизвикват многократно пъти по-малко произшествия от мъжете. И това е, защото следваме правилата и сме стриктни да не нарушим закона.

  1. Закон за екологична отговорност.

Планетата загива и за това сме отговорни ние, хората. Ако всички спазваме едни и същи правила, ще живеем в по-добра „Вселена“.

И тъй като това е таг, въпреки че се включих в него леко нелегитимно (добре, че не избрах закон за такива прегрешения), избирам да предизвикам Цвети от cvetybaby.com, Зори от Agleu и Деси от PeonyPassionBlog, на които съм верен последовател, да отговорят на въпросите на Петя.

Comment

See also